2012. május 17., csütörtök

Az Év Divatsminkese 2012 jelöltek

FAZEKAS RICHÁRD

Egy véletlenszerű párizsi utazás során ébredt rá arra ,h érdekeli a sminkelés.!.Elvégezte egy pár hónapos sminktanfolyamot amellyel egy nemzetközi sminkmesteri diplomát szerezhetett ,de hamar rá kellett jönnie ,h ez kevés lesz ahhoz ,h megvalósítsa az álmait.
Szabó Ádám fodrászbarátja a szárnyai alá vette és neki köszönhetően megismerkett mesterével Titkos Bernivel és sikerült mellészegődni asszisztálni ,majd több éven keresztül eltanulni mindazt amit a szakmáról technikailag és emberileg lehetett!
Mindent neki köszönhet! A sok sok gyakorlásnak és munkának meglett a gyümölcse s dolgozhatott a Max Factor magyarországi vezetősminkeseként ,megannyi divatlapban ,reklámfilmben s jelenleg egy nemrégen indult divatlap szépségrovat szerkesztőjeként tevékenykedhet. Mégis minden álma ,hogy a nagy divatházak bemutatóin sminkelhessen!




VÉGER IBOLYA

Csak 6 éve dolgozik a szakmában, mégis hatalmas sikereket tudhat maga mögött,ezt köszönheti a szakmai alázatának és mindenkori tudásszomjának és persze rengeteg olyan embernek akik egyengették az útját ezen a pályán...sok helyen tanulta a szakmát,de soha nem volt elég...ezért kötött ki Sipos Zitánál aki meghatározó ember és mester lett az életében...amióta sminkesként dolgozik fontosnak tartja a folymatos megújulást és naprakészen követi a divat formálódását..ennek köszönheti hogy a hazai divatmagazinok örömmel hívják dolgozni...a hétköznapokban a legtöbbet  Zsolyomi Norberttel és csapatával dolgozik de szívesen vesz részt más projektekben is...2009-ben a szakma az év divatsminkesének választotta, és reméli, hogy idén is elnyeri ezt a megtisztelő díjat...



KOVALIK NATASA

Kovalik Natasa a Lancome sminkmestere, 18 évesen döntött úgy,
hogy a sminkelés lesz a hivatása, azóta folyamatosan dolgozik, a
legsikeresebb divatmagazinokban, videoklippekben és reklámfilmekben
láthatjuk a munkáit. A sminkelésben a kísérletezést és a harmóniára
törekvést tartja a legfontosabbnak. 2011-ben az év sminkesének
választották.








Nincsenek megjegyzések: